Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat:

Az Alföld Pack Kft. kijelenti, hogy minden személyes adatot véd és titkosan kezel. A hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezéseit betartja, valamint tiszteletben tartja az Ön magánéletét. A megadott személyes információk harmadik fél részére soha, semmilyen körülmények között nem kerülnek kiadásra.
Tájékoztatjuk, hogy az oldalon való adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. Az áruházban vendég státuszban is lehet vásárolni. Ebben az esetben a számla kiállítását követő 24 órán belül töröljük adatait.

Rendelések tárolása

Az ön által leadott rendeléseket rendszerünkben tárolásra kerülnek. Megrendeléseikett a későbiekben bejelentkezés után az "Eddigi megrendeléseim" opció alatt találhatja meg. 
A megrendelését elküldése előtt módosíthatja.

Adatbeviteli hibák javításáról

Ha ön elírásból vagy adatai megváltozásának okából a regisztrációs adatait módosítani szeretné, bejelentkezést követően a "Profil" opcióra kattintva ezt megteheti. 
Abban az esetben ha rendelését leadta és a rendelésen téves adatok szerepelnek kérem telefonon történő értesítésünket.

Árak

A Webáruházban megadott árak Bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák. Az árak a specifikált termékekre vonatkoznak, a leírásban szereplő feltételeknek megfelelően. Amennyiben az árak műszaki vagy bármilyen más  ok miatt változtatásra kerülnének, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon, faxon vagy e-mail-ben megkeressük Önt. Az ilyen esetekben a megrendelést csak az új ár elfogadását követően tekintjük érvényesnek.


Szavatosság, jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.3.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Árukereső.hu