Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

légpárnás boríték, buborékotasak

Légpárnás borítékok széles választékban készleről.

Kiváló csomagolóanyag webshopok számára.

Gyorsan, egyszerűen és biztonságosan eltudja juttatni a termékét az ügyfelének.

Rendezés:

Légpárnás boríték A11

Raktáron
35 Ft (28 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték B12

Raktáron
42 Ft (33 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték C13

Raktáron
47 Ft (37 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték D14

Raktáron
60 Ft (47 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték E15

Raktáron
69 Ft (54 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték F16

Raktáron
83 Ft (65 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték G17 A/4

Raktáron
87 Ft (69 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték H18

Raktáron
99 Ft (78 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték J19

Raktáron
135 Ft (106 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték K20

Raktáron
250 Ft (197 Ft + ÁFA)

Légpárnás boríték: a webáruházak alapvető kelléke

Légpárnás borítékokLégpárnás borítékok többféle méretben, kiváló minőségben, kedvező áron - ha webáruházat üzemeltet, vásároljon nagy tételben!

Napjainkban az internetes vásárlás már mindennaposnak számít, és az utóbbi egy évben csak még népszerűbb lett, hiszen amellett, hogy kényelmes és sok esetben olcsóbb is, mint a hagyományos üzletekben történő vásárlás, biztonságos is, és ez alatt nem csak a vásárlás biztonsága értendő, de a vásárló egészségének megőrzése is. A kisebb termékek kiküldéséhez nem szükséges nagy méretű csomagolás, például kartondoboz, ám a védelmet így is biztosítani kell, hiszen a szállítás közben számtalan sérülés érheti a csomag tartalmát. A légpárnás borítékok azonban állják a sarat!

légpárnás boríték tulajdonképpen egy hagyományos boríték, amelynek belsejében egy buborékfóliából készített "bélés" található; ez felelős azért, hogy a belé csomagolt terméket ne érhesse fizikai behatás. Természetesen a nagyobb erőktől és súlyoktól ez sem képes 100%-osan megvédeni a belé csomagolt tárgyakat, ám a kisebb ütődéseket és az esetleges leejtésből adódó sérüléseket maximálisan kivédi. A légpárnás borítékok ráadásul kifejezetten kedvező árú csomagolásnak számítanak, hiszen még a legnagyobb méretű típus is csupán a töredékébe kerül a belé rejtett értéknek, és semmilyen segédanyag, illetve eszköz nem szükséges a használatához. Ennek köszönhetően a légpárnás borítékokat használó vállalkozások komoly összegeket képesek megtakarítani a csomagoláson, miközben a vásárlóik igényeit is maximálisan kiszolgálják.

Amennyiben az Ön cége is webáruházat üzemeltet, és kisebb méretű termékeihez keres hatékony és olcsó csomagolóanyagot, tekintse meg kínálatunkat! Webáruházunkban többféle méretben találhat légpárnás borítékokat, melyek mindegyike kiváló minőségű és kedvező áron szerezhető be akár nagyobb mennyiségekben is. Rendeljen tőlünk, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Ha felkeltettük az érdeklődését a légpárnás borítékok iránt, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Árukereső.hu