Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silica gél

Páramentesítő tasakok széles választékban
Rendezés:

Silica gél 1 kg (silicagel) Fehér

Raktáron
5.200 Ft (4.094 Ft + ÁFA)

Silica gél 0,5 g (silicagel)

Raktáron
25 Ft (20 Ft + ÁFA)

Silica gél 1 g (silicagel)

Előrendelhető (3-5 munkanap)
30 Ft (24 Ft + ÁFA)

Silica gél 1,5 g (silicagel)

Raktáron
31 Ft (24 Ft + ÁFA)

Silica gél 2 g (silicagel)

Előrendelhető (3-5 munkanap)
32 Ft (25 Ft + ÁFA)

Silica gél 3 g (silicagel)

Raktáron
40 Ft (31 Ft + ÁFA)

Silica gél 5 g (silicagel)

Raktáron
60 Ft (47 Ft + ÁFA)

Silica gél 10 g (silicagel)

Raktáron
85 Ft (67 Ft + ÁFA)

Silica gél 25 g (silicagel)

Raktáron
139 Ft (109 Ft + ÁFA)

Silica gél 100 g (silicagel)

Raktáron
425 Ft (335 Ft + ÁFA)

Silica gél 200 g (silicagel)

Raktáron
775 Ft (610 Ft + ÁFA)

Silica gél 250g (silicagel)

Előrendelhető (3-5 munkanap)
955 Ft (752 Ft + ÁFA)

Páramegkötő szilikagél: ha gondot okoz a magas páratartalom

Páramegkötő szilikagélPáramegkötő szilikagél kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel – oldja meg egyszerűen a nyirkos levegő okozta problémákat!

A párás levegő, illetve a nedvesedés számos területen képes komoly problémákat, sőt, hatalmas anyagi károkat okozni. Bizonyos termékek kifejezetten érzékenyek a nedvességre, és persze a penész is könnyedén szaporodni kezd az olyan felületeken, amelyek elegendő nedvességet tartalmaznak a gomba szaporodásához és életben maradásához. Ennek a ténynek köszönhetően számos páramentesítési eljárás és erre szolgáló eszköz létezik, ám a legegyszerűbb, egyben talán a leghatékonyabb is a páramegkötő szilikagél, amit a kereskedelemben, az iparban, sőt, a háztartásokban is előszeretettel alkalmaznak.

szilikagél porózus szilícium-dioxid, amelynek nanométeres üregei és pórusai képesek eltárolni a környezetükben található vizet, amit akár a levegőből is képesek felszívni. E tulajdonságuk igencsak hasznosnak bizonyul a kereskedelemben, ahol a szállítás, illetve a raktározás során védik a termékeket a nedvesség okozta, sokszor igen komoly károktól.

Ha Ön is a kereskedelem területén tevékenykedik, és szeretné a termékeit megóvni a nedvesedés okozta problémáktól, illetve önmagát az anyagi veszteségektől, vásároljon páramegkötő szilikagél tasakokat kínálatunkból! Webáruházunkban többféle kiszerelésben találhatja meg a páramegkötő szilikagél tasakokat, illetve többféle típust is forgalmazunk; mindegyiket kiváló minőségben és kedvező áron. Ha tőlünk rendel, néhány napon belül át is veheti a csomagot, majd biztosíthatja a nedvesség megkötését raktárában, üzleteiben, sőt, a termékek csomagolásán belül is, de akár az otthonában is alkalmazhatja a szilikagél tasakokat az értékei megóvásának érdekében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a páramegkötő szilikagél iránt, rendeljen webáruházunk kínálatából mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Páramegkötők használatával nem érhetik kellemetlen meglepetések a vásárlókat! 

páramentesítő silicagelSajnos előfordulhat, hogy a vevőket megrendelésük kibontásakor igencsak kellemetlen meglepetések érik, például az, hogy penész vagy rozsdafoltos a megvásárolt termék. A problémát az esetek jelentős részében a magas páratartalom okozza. Nagyon fontos, hogy a kereskedések, áruházak gondoskodjanak a termékek pára elleni védelméről is, mert ellenkező esetben nem csupán az ügyfeleknek okozhatnak kellemetlenséget, hanem a jó hírnevüket is kockára tehetik. Amennyiben szeretne gondoskodni az árucikkek maximális védelméről, csomagoláskor ne feledkezzen meg a páramegkötő használatáról!

páramentesítő silicagel rendszeres alkalmazásával a legjobbat nyújthatja a vásárlók számára. A praktikus kiegészítőkkel megfelelő védelmet biztosíthat a termékeknek a párával szemben, így vevői kiváló minőségű árucikkeket vehetnek át rendeléskor. A tasakok folyamatosan gondoskodnak a páramentesítésről, nagyon megbízhatók, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz termékeinkkel.

páramegkötők használatával valóban minőséget biztosíthat a vevőknek. Szerezze be tőlünk egyszerűen és gyorsan a szükséges mennyiségben a tasakokat! Ha kérdései lennének, bátran keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Árukereső.hu