Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szuper kiegészítők fürdőszobádba

Szuper kiegészítők fürdőszobádba

Nem férsz el a fürdőszobádban? Hoztunk pár szuper kiegészítőt, ami megoldja a problémát


A mai otthonokban a helykihasználás kritikus tényezővé vált, különösen akkor, ha egy kisebb méretű fürdőszobáról van szó. Akiknek kevés a fürdőszobájukban a tárolóhely, új megoldásokra van szükségük, ebben segít többek között a Tesa forradalmian új kollekciója. Hoztunk pár tárolási ötletet, ami minden háztartás életét megkönnyítheti.

Folyamatosan leesnek a helyükről a tusfürdők és egyéb tisztálkodási szerek, annyira megtelt már a tároló? Esetleg soha nem is volt, és a kád szélén egyensúlyozik a sampon, balzsam, tusfürdő, testradír, na meg a férfiak 10 az egyben tisztálkodó cucca?

Akkor itt az ideje új tárolók után nézni…

 

Fürdőszobai kiegészítők fúrás nélkül:

Csempét fúrni nem a legkönnyebb feladat, de a modern technológiai újításoknak hála ennél már vannak sokkal egyszerűbb, gyorsabb, és nem utolsó sorban a csempe megrongálása nélkül eltávolítható megoldások is. Ilyenek például a Tesa csempére ragasztható tárolói, amiket hiába könnyű felhelyezni és igény esetén eltávolítani, használatuk során mégis garantáltan biztosan tartják a rájuk helyezett termékeket.

A fúrás nélküli stabilitás többféle polc kialakításban is elérhető, mindez a tesa® Németországban szabadalmaztatott, innovatív Power.Kit technológiájának köszönhető, ami új, vízálló ragasztóval rögzíti oda a terméket a kívánt felülethez, majd megbízhatóan tartja nedves környezetben is. 

A nagy zuhanykosár hosszútávon is megbízható tárolást biztosít az egész család tisztálkodószereinek, és még azok a termékek is beleférnek, amiket esetleg csak egy influencer hatására vett meg a fürdőszoba tulajdonosa, majd sosem használta.



 

Kevesebb termék esetén nem érdemes ilyen nagy tárolót venni, hanem a kisebb zuhanypolcok felé érdemes elindulni. Ezek apró helyen is elférnek, kompakt kialakításuk elegendő tároló felületet biztosít a legfontosabb zuhanyzási kellékeknek, miközben nem foglalnak nagy helyet a fürdőszoba csempéjén. Aki nem használ sok terméket, de a tusfürdőjét, samponját és balzsamját mindig szeretné kézközelben tudni, és nem akar a földig hajolgatni értük a zuhanyzójában, annak ez a polc a tökéletes választás.

 

 

Mindig felázik a szappan?

A tusoláshoz használt termékek mellett a másik fürdőszobai tisztítószer, aminek az elhelyezése problémát okoz, az a szappan. A mosdó széléről folyamatosan beleszánkázik a mosdókagylóba, de ha kitesszük egy szappantartóba, ott már felázik és mindig nyálkás lesz. A csempére helyezhető szappantartókat viszont, amiknek lecsöpög az aljáról a víz, általában fúrni kell. Ekkora macerát pedig nem ér az egész, akkor inkább jöjjön a nyálkás szappan, csak ne kelljen megfúrni a csempét.

De mi lenne, ha létezne egy olyan szappantartó a piacon, amit nem kell fúrni, lecsöpög az aljáról a víz, ki tud benne száradni a szappan, és még a stílusa is illeszkedik a modern fürdőszobákhoz?

Ez nem más, mint a Tesa szappantartó kosara. Képzeld el, hogy belépsz a fürdőszobába egy hosszú nap után, és egy undi, állott víztől csöpögő szappan helyett egy száraz és higiénikus szappannal moshatsz kezed…

Nem érdemes tovább kerülgetni a padlón sodródó tusfürdőket

Ezek a fúrás nélküli tárolók lehetővé teszik, hogy kihasználjuk a fürdőszobai csempék által nyújtott extra felületet. A praktikus és stílusos tárolóknak hála a tusfürdők, piperecuccok és egyéb fürdőszobai kellékek könnyen elérhető közelségben lesznek, miközben nem foglalják el az értékes padló- vagy polc felületeket. Így a csempére ragasztható tárolók segítségével a fürdőszobai tér optimálisan kihasználhatóvá válik, miközben a stílus és a funkcionalitás harmonikusan egyesül.

 

Ha szeretnéd kibővíteni fürdőszobai tároló felületeidet Tesa termékeink egyikével, keresd fel webshopunk fürdőszobai kiegészítők részlegét, és találd meg a számodra tökéletes tárolót, vagy fürdőszobai kiegészítőt.

Árukereső.hu