Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eleged van a sérült termékekből és a visszáruból?

Eleged van a sérült termékekből és a visszáruból?

Tudd meg, hogyan csomagold be a törékeny termékeket az Alföldpack segítségével.

A törékeny, könnyen törhető termékek extra védelmet igényelnek. Sokféle csomagolási lehetőség közül választhatsz, a küldemények biztosítása trükkös feladattá válhat. Ha szeretnéd csökkenteni a visszáru mennyiségét, és zökkenőmentes élményt nyújtani vásárlóidnak a márkájával kapcsolatban, olvass tovább.

 

Hogyan csomagold hatékonyan a törékeny termékeket

A hibás vagy sérült termékek teszik ki a vásárlók által évente visszaküldött termékek 30%-át, így ez az első számú ok, amiért a vásárlók visszaküldik a megrendeléseiket. Ez még fontosabbá teszi az online kiskereskedők és e-kereskedelmi vállalkozások számára a megfelelő csomagolás kiválasztását (és bölcs használatát). Hogyan csomagold tehát a törékeny termékeket szállításhoz?

 

Van néhány egyszerű módja annak, hogy drága, érzékeny vagy pótolhatatlan termékeid épségben eljussanak a célállomásukra:

 

1. Használd a megfelelő csomagolást

A rossz típusú csomagolás csalódást okoz vásárlóidnak, és kétségtelenül visszaküldéseket eredményez. Három kulcsfontosságú dologra kell figyelni a törékeny termékek csomagolásának kiválasztásakor:

Anyagok - A választott csomagolás típusa attól függ, hogy milyen termékeket szállít. A műanyag csomagolás rugalmas és meglehetősen tartós lehet - így csábító választás lehet kényelmetlen vagy kényes tárgyak esetében -, de nyomás hatására hajlamos megrepedni vagy széthasadni. Ha ez megtörténik, a csomagolás egésze veszélybe kerül, és értékes rakománya ki van téve az időjárás viszontagságainak. Használj erős, duplafalú vagy bélelt szállítódobozokat.

Környezeti hatás - Számos okból, többek között a környezetvédelem miatt is fontos, hogy figyelembe vedd, miből készül a csomagolásod. Nyerjd el a környezettudatos fogyasztók szívét és lelkét, akik sokkal jobban kedvelik a természetes csomagolóanyagokat, ezért dobd el az olcsó, ízléstelen műanyag csomagolást, és válaszd a fenntartható csomagolást, mint például a műanyagmentes szállítódobozok.

Költségek - Az olcsó és nem túl megnyerő csomagolóanyagok gyakran rossz minőségű anyagokból készülnek, amelyek nem alkalmasak drága tárgyak szállítására, és nem is szabad őket használni, ha a csomagolási költségeken próbálnánk spórolni. Ez elkerülhetetlenül visszafelé sül el, és a vállalkozásoknak többe kerülnek a vásárlói visszautalások, mint a kezdeti megtakarítás, ami árt a márka hírnevének és a vásárlók frusztrációját okozza a folyamat során.

Méret - Bár a termékek számára elég nagy csomagolás elengedhetetlen, a nagyobb nem feltétlenül jobb. A nagykereskedelmi csomagolás megvásárlásával és az egyméretű megközelítéssel nem juthatsz messzire. A könyvcsomagoló csomagolópapírok hatékony megoldást jelentenek a praktikus többmélységű funkciójuknak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű és formájú termékek biztonságos és hatékony csomagolását.

Ha tanácsra van szükséged a legjobb csomagolás kiválasztásához, ne habozz felvenni a kapcsolatot csomagolási szakértőinkkel, akik szívesen segítenek kiválasztani a termékek csomagolásának megfelelőt.

 

2. Csökkentsd a belső teret az üres töltetű csomagolással

Évekig a buborékfólia volt a választott üres térkitöltő, de ahogy kiderült az igazság a környezeti hatásáról - néhány kiváló, biológiailag lebomló csomagolási alternatívával együtt -, itt az ideje, hogy másképp gondolkodj a küldemények biztosításáról.

Számos kiváló példát tartunk a műanyagmentes csomagolásra, amelyet érdemes megfontolnod, és amelyek mindegyike 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készül:

Biológiailag lebomló Zöld térkitöltő - A legsokoldalúbb csomagolási megoldásunk. A Biológiailag lebomló Zöld térkitöltő újrafelhasználható a műanyag alapú csomagolást hátráltató környezeti hátrányok nélkül.

3. Egyedi csomagolási minták létrehozása

A személyre szabott csomagolástervek végső soron a legjobb módja annak, hogy megvédd csomagjaid - és közben lenyűgözd vásárlóid. Egyedi csomagolási megoldásainkkal a lehetőségek tárháza végtelen, amelyek mindenféle törékeny áru számára alkalmasak, a palackozott alkoholtól a finom ékszerekig.

 

Reméljük tudtunk pár új és használható ötlettel segíteni!

Üdv,

Az Alföldpack csapata

Árukereső.hu