Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Így csökkentsd a visszáru százalékod

Így csökkentsd a visszáru százalékod
Megmutatom mi az a módszer amivel 100%, hogy csökken a visszáru százalékod!

A folyamatos ellátási lánc problémái és a szállítási késedelmek miatt soha nem volt még olyan fontos, mint ma, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes árucikket biztonságosan csomagolják a szállításhoz.

A küldemények szállítás közbeni védelmének legegyszerűbb módja, ha gondoskodik arról, hogy termékeit szorosan csomagolja a megfelelő méretű hullámpapír-szállító dobozba. Minél kevesebb üres hely van a dobozban, annál kisebb az esélye annak, hogy a termék összetörve vagy sérülten érkezik meg. Néha azonban a termék konfigurációja vagy a megfelelő méretű doboz rendelkezésre állása miatt ez nem mindig lehetséges. Számos különböző lehetőség áll rendelkezésre a dobozban lévő üres üres tér kitömésére és kitöltésére, de íme néhány termék, amely valóban csökkentheti a visszaküldések és a sérülések számát:

Újságpapír- Idén ne használjon régi újságokat a dobozok üres helyének kitöltésére. Tiszta, ropogós hullámpapír tekercseket kínálunk, amelyek segíthetnek biztonságban tartani a tárgyakat, és érkezéskor régi, magas színvonalú megjelenést kölcsönöznek.
Habfóliák, Nopafoamok- Sajátos szerkezete miatt súlya nagyon könnyű, egyszerűen méretre szabható, ezért kiváló megoldás törékeny, sérülékeny termékek szállítására, hiszen védelmet nyújt az esetleges ütések, rázkódások ellen. Legyen szó egy vagy több, kisebb vagy nagyobb tömegű termékről, könnyű alakíthatósága miatt a habfólia használatával szinte bármit becsomagolhat.

 

Üdvözöl,

A Delpack csapata

Árukereső.hu