Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pántoláshoz technikai kiegészítők

Pántcsatok, pánthüvelyek, élvédők, pántszalag tárolók
Rendezés:

Műanyag élvédő 40x40 mm

Raktáron
24.001 Ft (18.898 Ft + ÁFA)

Pánthüvely 12 mm

Raktáron
15.000 Ft (11.811 Ft + ÁFA)

Műanyag Klipsz 12-16 mm pántszalaghoz

Raktáron
13.841 Ft (10.898 Ft + ÁFA)

Pánthüvely 16 mm

Raktáron
11.000 Ft (8.661 Ft + ÁFA)

Fém csat szövött (PES) Pántolószalaghoz 16 mm

Szállítás alatt (1-3 hét)
25.401 Ft (20.001 Ft + ÁFA)

Pántológépek és pántolószalagok: kötegelés hatékonyan!

Pántológépek és pántolószalagokPántológépek és pántolószalagok széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron - ha fontos az erős csomagolás.

Pántológépekkel sokféle termék csomagolása erősíthető meg, de a szálas termékek kötegelése is könnyedén megvalósítható, ezért az ipar és a kereskedelem különféle területein egyaránt alkalmazzák őket. Több típus is rendelkezésre áll, így természetesen léteznek teljes mértékben automatizált, kifejezetten nagy teljesítményű berendezések is, de a kisebb és olcsóbb, kézi pántológépek is megtalálhatóak az erre szakosodott üzletekben, és persze a két véglet között számtalan más változatot is be lehet szerezni. Egy dolog azonban közös ezekben az eszközökben és berendezésekben: különféle kellékekre, így például pántolószalagra mindenképp szükség van a működtetésükhöz.

pántolószalag a pántolás alapvető kelléke, de nem az egyedüli: többféle csat, pánthüvely, illetve élvédő is megtalálható a pántolással foglalkozó szakemberek eszköztárában, és a pántolószalag tárolását is hatékonyan szükséges megoldani, tehát a kifejezetten erre a célra kifejlesztett, különféle állványok is nagy népszerűségnek örvendenek. A csatok és hüvelyek a pántolószalag erős rögzítését teszik lehetővé, az élvédő pedig megakadályozza, hogy a pántolószalag belevágjon a termékbe - gondoljunk csak egy kartonpapírból készült dobozra.

Amennyiben Ön a kereskedelem területén dolgozik, és szüksége lenne a pántológépekhez szükséges kellékekre, úgy, mint pántolószalagokra, pánthüvelyekre, csatokra, pántolószalag-tárolókra, vagy esetleg magukra a pántológépekre is, a legjobb helyen jár! Webáruházunk kiváló minőségű termékei között biztosan megtalálja majd azokat az eszközöket és kellékeket, amelyekre szüksége lehet munkája hatékony elvégzéséhez, és egyszerűen, csupán néhány kattintással meg is vásárolhatja őket.

Ha felkeltettük az érdeklődését pántológépek és pántolószalagok iránt, tekintse meg az általunk nyújtott lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Árukereső.hu