Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PET-palackokból ragasztószalag?

PET-palackokból ragasztószalag?
Új terméket vezetünk be, amely teljes mértékben környezetbarát módon készül.

Mostantól élérhetőek a környezetbarát tesa termékek.

Az új tesa 60412 nem csupán egy olyan univerzális csomagolószalag, amely a hordozó magas újrahasznosítottanyag-tartalma miatt fenntarthatóbb. A csomagolószalag emellett rendkívül erősen tart.

Tökéletes megoldás könnyű és közepes súlyú csomagolási alkalmazásokhoz max. 30 kg-ig.

Robusztus, az elhasználódásnak ellenálló hordozójának köszönhetően nagyon jó tapadást biztosít újrahasznosított kartonpapírra.

Norderstedt – a tesa, az innovatív ragasztószalagok és ragasztós rögzítésű rendszermegoldások nemzetközi gyártója egy újabb innovatív csomagolószalagot gyártott. Az új tesa 60412 70% újrahasznosított (PCR) poliészterből készült hordozót és vizes akrilalapú ragasztós rendszert tartalmaz. A vállalat így kiterjeszti nagy teljesítményű csomagolószalagjainak termékportfólióját, melyek részben újrahasznosított anyagokból és biológiai alapú nyersanyagokból állnak. A tesa 60412 sok iparágban, például az élelmiszer- és italgyártásban, a gyógyszeriparban vagy a logisztikai ágazatban ideális alternatíva a hagyományos PVC-csomagolószalagokkal szemben.

 

Erős, ellenáll az elhasználódásnak, és halk

A tesa 60412 nagyobb nyírással szembeni ellenállásával összevethető a PVC-ből vagy biaxiálisan orientált polipropilénből (BOPP) készült szalagokkal. Kézi és automatikus adagolókhoz is alkalmas, és nagyon csendesen használható. Ez a csomagolószalag az INGEDE 12. módszere szerinti tanúsítással rendelkezik, a csomagolással együtt kidobható a papírhulladékba, és nem veszélyezteti a kartonpapír újrahasznosítási folyamatát.

A tesa támogatja a vállalatokat és a vásárlókat fenntarthatósági céljaik elérésében

A legtöbb vállalat és iparág számára a fenntarthatóság témája már régóta nagy jelentőséggel bír. Áruk és termékek csomagolásakor vagy elküldésekor fontos a lehető legnagyobb fenntarthatóság. A tesa szeretné ebben a célkitűzésben segíteni vásárlóit és partnereit. A tesa 60412 szalaggal a vállalat olyan ragasztószalagot fejlesztett, mely megfelel ezeknek a követelményeknek. A gyártási folyamat teljesen oldószermentes. A hordozó anyagához poliészter termékeket, például PET-palackokat hasznosítunk újra és használunk fel.

Célunk, hogy segítsük a cégek környezettudatos működését!

Környezetbarát tesa szalag: 

Kínálatunk folyamatosan bővül!

Árukereső.hu