Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tényleg a karton a legjobb csomagolóanyag?

Tényleg a karton a legjobb csomagolóanyag?

Népszerűsége nyilvánvaló, de pontosan miért?

Bármilyen méretű vállalkozás számára fontos, hogy termékei jól védve legyenek.

Nemcsak arról kell gondoskodnia, hogy a tételek nagyszerű csomagolással rendelkezzenek a sérülések megelőzése érdekében, hanem rengeteg más szempontot is figyelembe kell vennie. 

A csomagolás olyan szempontjai, amelyeket figyelembe vehet, lehetnek a környezetbarát tulajdonságok, az esztétikai tulajdonságok, a praktikusság és a könnyű szállítás.

 

4+1 ok, amiért a karton kiváló csomagolóanyagnak bizonyul.

 

1.     Sokoldalúság

A karton kreatívan átalakítható, hogy különböző formájú és méretű termékekhez illeszkedjen. A fejlett formatervezéssel a kartoncsomagolás többféleképpen is felhasználható.

A ruházati márkák például olyan kartoncsomagolást használhatnak, amely ruhafogassá alakítható, így a fogyasztók további felhasználási lehetőséget kapnak a csomagolásból.

Legnépszerűbb felhasználási formájának, a kartondoboznak köszönhető rengeteg webshop sikere. 

A sokoldalúság révén lehetőség van arra, hogy számos terméket csomagoljanak ugyanabból az anyagból.

 

2.     Ideális márkaépítés

Míg a sima karton önmagában is hatékony csomagolásterv lehet, a karton könnyen átalakítható színnel, formával és márkajelzéssel. A karton könnyen nyomtatható vagy domborítható, hogy valóban személyes csomagolást hozzon létre.

Mára mindannyian tudjuk, hogy a személyes csomagolás esszenciális!

A színek és logók használatával a karton gyorsan átalakítható unalmas csomagolásból élénk és izgalmas csomagolóanyaggá, amely könnyen azonosíthatóvá teszi webshopod.

 

3.     Újrahasznosítható

A kartoncsomagolás valamint kartondoboz másik jelentős előnye, hogy újrahasznosítható. A fogyasztók számára ez számos előnnyel jár, mivel könnyen ártalmatlanítható, és nem igényel különleges kezelést használat után sem. 

 

4.     Csökkenti a szállítási költségeket

Mivel a karton könnyű, a csomagolás nem növeli túlságosan a termék teljes súlyát. A könnyebb csomagolással a termékek könnyebben szállíthatók és költséghatékonyabbak, mivel a súlycsökkentéssel üzemanyagot takarít meg bárki aki használja.

 Az üzemanyag megtakarításával jelentősen csökkenthetők a szállítási költségek. Nemcsak költségmegtakarítást érhet el, hanem a kevesebb üzemanyag felhasználásával a szén-dioxid-kibocsátást is csökkentheted.

A szállítás szempontjából a karton nagyon tartós is, így a legjobb csomagolóanyag az üzleti életben. 

Segít megakadályozni, hogy a nedvesség beszivárogjon akár a kartondobozba. 

Ez lényeges tényező azon termékek esetében, amelyeknek hosszú szállítási időt kell kibírniuk, valamint az élelmiszerek védelme szempontjából.

 

4+1.     Költséghatékony

Sok más csomagolási termékkel összehasonlítva a karton rendkívül életképes megoldás bármilyen méretű vállalkozás számára. A karton különösen olcsónak számít a drágább csomagolási megoldásokhoz, például a műanyaghoz képest. Ha az olyan megoldásokat részesíted előnyben, mint a hullámkarton, akkor ezek rendkívül kedvező árúak, mivel kevesebb anyagot igényelnek, mint a normál karton, mégis robusztus védelmet nyújtanak, és könnyűek is.

Rendelj kartondobozt nagy tételben, ezáltal takaríts meg egy kisebb vagyont a csomagolási költségeiden!

A kartoncsomagolást általában lapos csomagolásban szállítják, nagy tételben rendelhetsz, de még mindig van hely a tárolására, így ott van, amikor szüksége van rá, de nem foglal túlzottan sok helyet.
 

Kartondobozok minden méretben ITT: https://delpack.hu/papir-termekek/hullamkarton-doboz

Bélelt kartondobozok a maximális vásárlói megelégedettségért ITT: https://delpack.hu/papir-termekek/belelt-kartondoboz

 

Ha a tökéletes anyagot keresed csomagolási igényeihez, akkor beszélj a Délpack csomagolás szakértőivel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dobozok
Árukereső.hu